PMY 2
The Age of Artificial Intelligence

Who Wins to Become the Rulers of the Planet?

Learn more from Special Keynote by Dr. Muhammad Yunus is winner of Nobel Peace Prize on 21 November, 2019

Let's Reimagine the Future.

What to expect from the Conference

Design your dream for social well-being!

Industry Meets Academia

Exchange your thoughts and ideas with the great researchers, innovators, government agencies, corporates and aspiring SMEs.

Society Centered Technology

We bring the most effective technologies to solve the most critical and challenging problems in community or society or country.

you get to know
In 1 Minute

awe-inspiring
3 Days

for Innovation and Imagination

09:00 | Registration
Registration Open,

Receiving ID and Materials,

Coffee and Network
09:30 - 09:40 | Welcome Note: Prof. Makoto Yoko, ISEE [Hall 3] [10 min] (Japanese)
09:40 - 10:40 | Pechakucha: Knowing the Social Challenges [Hall 3] [60 min] (Japanese)
Share Your Problems
Speakers: 6 x [5+3 min]
Ms. Yuiko Taira (Local Food Cycling)
Mr. Norichika Matsuo (Daiken Inc.)
Mr. Takeshi Nakao (JACOS)
Ms. Haruna Morikawa (ON GRIT)
Mr. Mitsuhiro Amaga (TOP-PEN)
Mr. Shinya Kitagawa (Totell)
Session Chair: Prof. Akane Matsumae
10:40 - 11:00 | Coffee Break [Hall 1-2] [20 min]
@ [Hall 1-2] [20 min]
11:00 - 12:00 | Keynote Session: One [Hall 3] [60 min] (Japanese)
The intersection between Social innovation and ESG business models
Speaker:
Prof. Karl Burrow, Karlletone Capital & Company, USA
12:00 – 12:30 | Invited Speech: [Hall 3] [30 min] (Japanese)
Mr. Shinichiro Kadota
(Amazon, Japan)
The Future of Co-creation with Full-fledged IoT Implementation and Continued use of AI
Prof. Naoshige Akita
(Kyushu University)
12:30 - 13:30 | Lunch [Hall 1-2] [60 min]
Lunch @ [Hall 1-2]
13:30 - 15:10 | Workshop: Crafting Social Business [Hall 3] [100 min] (Japanese)
Workshop: Open Innovation Workshop for Society 5.0 | Japanese
Session Chair: Prof. Akane Matsumae
15:10 - 15:30 | Coffee and Networking [Hall 1-2] [20 min]
@ [Hall 1-2] [20 min]
15:30 - 16:00 | Invited Speech: [Hall 3] [30 min]
Speaker: Mr. Dong Lu, CEO, Japan Foodies [25+5 min]
Session Chair: Prof. Fumihiko Yokota
16:00 - 17:30 | Panel: SDG Business Opportunities [Hall 3] [90 min] (English)
How does Grameen Capitalize and Tackle SDG Healthcare Issues in Social Business Way, Opportunities for Japanese Industries.
Speakers: Mr. Moin Chowdhury, Grameen Kalyan [25 min]
Mr. Ashraful Hassan, Grameen Telecom [25 min]
Panelists: Speakers + Prof. Rafiqul Islam Maruf, Grameen Communications
Panel Moderator: Prof. Ashir Ahmed, Grameen Communications [30 min]
09:40 - 17:30 | TECH-A-THON [Conference Room 1]
Conference Room 1 @ 09:40 - 17:30
08:30 | Registration
09:00 - 09:10 | Welcome Note: Prof. Hiroshi Hoshino, SBRC [Hall 2] [10min]
09:10 - 10:40 | Keynote Session: Two [Hall 2] [90 min]
Speakers: 2 x [30+10 min]
Prof. Chris Oestereich, Thammasat University, Thailand
&
Mr. Jarom Britton, Asia Corporate, Microsoft
Session Chair: Prof. Naoki Nakashima
Climate Change and the Circular Economy
Ethics in the Age of AI: Implications for Healthcare Technology
10:40 - 11:00 | Coffee Break: [Hall 1] [20 min]
@ [Hall 1] [20 min]
11:00 - 12:00 | Presentation: Research Outcomes from Industry & Academia [60 min]
Oral Presentation A | 3 x [12+3 min] @ Hall 2
Session Chair: Prof. Saliya de Silva

Oral Presentation B | 3 x [12+3 min] @ Conf-Room 3
Session Chair: Prof. Mariko Nishikitani
12:00 - 13:30 | Luncheon Speech Mr. Takahiro Furusawa , Twinbird [30 min] & Lunch [+60 min] [Hall 2]
Approach to Social business by TwinBird Co.
Luncheon Speech Mr. Takahiro Furusawa (TwinBird Co. Ltd.)
[30 min] & Lunch [60 min]@ [Hall 2]
12:00 - 13:30 | Poster Evaluation Session [Hall 1] [90 min]
Poster Presentation & Evaluation
Evaluation Chair:
Dr. Hiroshi Nakajima, Omron
Prof. Kimiyo Kikuchi
Kyushu University
13:30 - 15:10 | Q-Dai SocialTech Session [Hall 3] [100 min]
Speakers: 6 x [10 min]
Prof. Ashir Ahmed (ISEE)
Prof. Fumihiko Yokota (IDS3)
Prof. Masateru Higo (ISC)
Prof. Naoki Nakashima (MIC)
Prof. Tomohiko Moriyama (TEMDEC)
Prof. Zhang Yanfang (SDGs Design Unit)
Session Coordinator: Prof. Rafiqul Islam Maruf(MIC)
15:10 - 15:30 | Coffee Break & Networking: [Hall 1-2] [20 min]
@ [Hall 1-2] [20 min]
15:30 - 17:30 | Expert Presentation Session [Hall 3] [120 min]
Preliminary Presentation: Prof. Tetsukazu Yahara [30+5 min]
Speakers: 4 x [15+5 min]
Prof. Hiroshi Nakajima, Omron
Prof. Chien-Wen Mark Shen, Taiwan
Mr. Faridz Yazi Wahab, Indonesia
Mr. Shuichi Kudo, Fukoku Bussan
Session Chair: Prof. Mariko Nishikitani
09:10 - 17:30 | TECH-A-THON [Conference Room 1]
TECH-A-THON [Conference Room 1] @ 09:10 - 17:30
08:30 | Registration
09:00 - 09:10 | Welcome Note: Prof. Dr. Hiroto Yasuura, Kyushu Univ. [Main Hall] [10 min]
Welcome Note: The Roles of Academia to achieve SDGs.
09:10 - 10:40 | Panel Session: Healthcare Innovation for Unreached Communities [Main Hall] [90 min]
[Hall 3] [90 min]
Introduce by Prof. Shuji Shimizu [10 min]
Speakers: 4 x [10 min]
Bangladesh: Prof. Rafiqul Islam Maruf;
Cambodia: Prof. Kimiyo Kikuchi
India: Prof. Fumihiko Yokota(KU)
Pakistan: Prof. Faiz Shah (AIT)
Panelists: Speakers + Grameen Representatives

Panel Moderator: Prof. Ashir Ahmed [30 min]
10:40 - 11:00 | Coffee Break: [Hall 1-2] [20 min]
Coffee Break @ [Hall 1-2] [20 min]
11:00 - 11:30 | Special Speech [Main Hall] [30 min]
Creating an Innovative World: To encourage Startup Entrepreneurs around the Globe
Dr. Anis Uzzaman
General Partner & CEO, Pegasus Tech Ventures
11:30 - 12:30 | Lunch: [Hall 1-2] [60 min]
Lunch: @[Hall 1-2] [60 min]
11:30 -12:30 | Poster Evaluation Session [Hall 1] [60 min]
Poster Presentation & Evaluation
Evaluation Chair:
Dr. Hiroshi Nakajima, Omron
Prof. Kimiyo Kikuchi
(Kyushu University)
12:30 - 13:30 | Special Keynote: Prof. Muhammad Yunus [Main Hall] [60 min]
The Age of Artificial Intelligence: Who Wins to Become the Rulers of the Planet?
[Main Hall] [60 min]
Introduce by Prof. Hiroto Yasuura [10 min]
13:30 14:30 | Sustainability Dialogue [Main Hall] [60 min]
[Main Hall] [60 min] Panelists:
Prof. Muhammad Yunus
Dr. Anis Uzzaman,
Mr. Jarom Britton, Microsoft
Moderator: Mr. Tatsuo Kawasaki, TAF
14:30 - 14:50 | Coffee Break & Networking: [Hall 1-2] [20 min]
Coffee Break & Networking @ [Hall 1-2] [20 min]
14:50 -15:10 | SocialTech Japan Kickoff Ceremony [Main Hall] [20 min]
[Main Hall] [20 min]
Prof. Muhammad Yunus,
Prof. Ashir Ahmed
15:10 - 15:30 | AWARD Ceremony [Main Hall] [20 min]
By Prof. Muhammad Yunus
All Sponsors
MC: Prof. Dr. Kimiyo Kikuchi
15:30 - 16:00 | Special Guest's Remark & Vote of Thanks [Main Hall] [30 min]
Special Guest's Remark: Fukoku Bussan & Fukuoka City [2 x 5 min]
Vote of Thanks: Prof. Ashir Ahmed [20 min]
16:00 - 17:30 | Networking Party [Hall 1-2] [90 min]
Networking Party

Our Partners

We believe together good things happen. We have partnered with some important stakeholders and some strong and amazing partners are with us.

Organizers

Client Logo

Partners

Sponsors

Knowledge Partners

Supporters

Register Now,
the Clock is Ticking

Venue